Det begynner å bli ganske utrolig hvor langt man er villig til å gå!? Dette vil bli en relativ byråkratisk metode og det vil åpenbart påløpe kostnader.  Banker kjøper inn objektet og  deretter betaler muslimene i avdrag !?  Det vil føre til en rekke flere kostnader enn det banken har i dag og ikke minst blir det mye handling.

Vil Sharia lån bli tilbudt vanlige Norske bankkunder slik at de og får rentefrie lån?  Betyr det og at terminbeløp og fakturagebyrer ikke blir tillatt? Terminbeløp er jo bare et omsatt begrep for ekstra renter!?  Akkurat som staten sier at moms ikke er skatt.

Jeg ser at muslimer har et problem i den sammenheng, men er det ikke lurt å tenke gjennom slike saker før man flytter på seg?  Et godt alternativ er å velge muslimske nasjoner?  Er det ikke?  Al Qaida mener at vesten har seg selv å takke?  Det må være for at vi hele tiden skal tilpasse oss i stedet for omvendt at muslimer må tilpasse seg våre samfunn!

Det som vil skjer er at resten av bankkundene vil oppleve snikøkning av både termingebyr og etablering osv.  Jeg har ennå ikke sett en eneste bank som ikke vet å tjene penger .  I alle fall ikke her i vesten.  fortjenesten dreier seg idag og milliarder.  Noen må alltid betale for at andre skal slippe. Legg merke til videoen med Saaliti litt nede i artikkelen.

Så lenge vestens banker har som oppgave å drive etter profittprinsippet må det være utrolig mange kameler som skal spises for at slike banker skal aksepteres.  Det kan vel ikke tilfeldigvis være slik at muslimer spiser kameler så det holder bare de får alle fordeler?


Tips oss hvis dette innlegget er upassende