Islamsk råd, skribent Usman Rana og Jonas Gahr Støre sto sammen om en demonstrasjon uten ytringsfrihet for kort tid siden .  Folket jublet …….. I det minste tilsynelatende , men noen av oss hadde bedre vett enn som så !

Det er bare “en” terrorfare  i Skandinavia etter at vi vendte nazistene ryggen .  Det er muslimer og Islamister og de viser seg å være akkurat like gode og med samme agenda !

Skal vi støtte dem lenge ?   …..

Nå er igjen ei gruppe rullet opp i Sverige og Danmark,  de ble heldigvis tatt før de kom så veldig langt. Her har det vært aktiv spaning og oppfølging og ikke noen som har stolt på et datalagring direktiv.  Om de hadde stolt på det så ville de sittet og analysert telefoner om sms ennå!

Det gjorde svensker og dansker ikke!  De handlet og fulgte med hver dag !

Dermed fikk ikke terroristene drept noen, men ble selv tatt og nå er det på tide å putte dem i noen dype celler og kaste nøklene.  Nå må vi snart være lei av de kommer til oss som gjester og så forsøker å drepe så mange som mulig av våre folk !

Det spiller ikke så stor rolle hvor de kommer fra ; Kurdistan, Irak , Iran , Afghanistan, Pakistan, Kina eller noe annet!  Er de muslimer og enslige menn, så hold dem internert!

Som en sterk kontrast til et land som har verdens mest dobbeltmoralske politikere ble en ung dame fra Kaukasus valgt som årets nordmann !  Maria Amelie har gjort alt riktig.  Lært seg Norsk , tatt utdannelse og i tillegg skrevet bok.

Men opphold?  Nei det får hun ikke !  Ikke er hun krigsforbryter, ikke er hun terrorist , ikke er hun sterk islamsk Imam eller på annen måte en fare for nasjonens sikkerhet!  Slike kan vi ikke ha her hjemme !Hunh stilles i klasse med Laila Navrud som fant seg en jobb hun ikke hadde lov til !  Forferdelig!

Har vi sett det mange ganger i år?  Laila Navrud !  Alle mine venninner som ikke får sine menn fra Tyrkia , gutter som ikke får hjem sine koner før etter et år fra Thailand, Russland eller Filippinene….?

Ingen av disse andre andre demonstrerer for sine rettigheter , men Islamsk råd gjør det til tross for at de har det meste !

Samtidig som de nekter norske demonstranter sin ytringsfrihet!

Norge er på vei mot et muslimsk/Islamittisk diktatur og de som tror noe annet våkner vel når borgerkrigen er i gang !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende