Det finnes ingen grenser lenger for hva man presterer å komme ut med og jødehatet når stadig nye dimensjoner.  Rett nok bidrar de selv med sin steile holdning, men med den erfaringen de har så er ikke det merkelig.

Nå er det ikke mange som vil hjelpe Israel.  Det hører vi på all fordømmelsen fra en hel verden.  At ikke flere reiser seg med rasende og klare meldinger til Iran?  Det er og et merkelig fenomen.

Det virker nesten som om det kunne være en tanke å se om det går ?   Så snakker vi ikke om Irans normale styrker, men om revolusjonsgardens tropper. Altså presteskapet som er erkefienden til Israel tilbyr seg uten at verden fordømmer det . ……”- Hvis den øverste lederen gir en ordre om dette, vil revolusjonsgarden gjøre sitt ytterste for å sikre skipene, sier Shirazi, og fortsetter:- Det er Irans plikt å beskytte de uskyldige i Gaza.”……

Hvem er så de uskyldige i Gaza ?  De som er undertrykket av Hamas?  Hamas som ikke vil ha forsyninger som er besudlet av Israel?  Nå er alle aktivister ute av Israel så da er det vel ikke problemer med mottak ?

Jeg leter etter protester fra verden på et slikt forslag , men det finner jeg ikke. Som i Norske aviser blir det referert.  Det ligger rett nok et innlegg her som ikke er lovende. Det er imidlertid oppklarende.

Her ser vi hvor fredelige aksjonistene har vært med de bildene som aksjonister selv viser fram. Da er det ikke mindre enn fantastisk å høre at det er stille fra politikerne!  Ikke et pip kommer tiltross for at dette viser hvorfor det gikk så galt.  Planlagt motstand.

Jeg undrer meg på om hvordan det hadde vært å se slike bilder av Norske soldater i Afghanistan ? Eller allierte for den saks skyld.  Det er akkurat den samme gjengen som sloss både i Afghanistan og på Gaza. Begge grupper er støttet av Iran og en rekke andre arabiske stater. I denne artikkelen kommer det ei linje nederst som forteller om store mengder Iranske våpen sendt til Afghanistan.  De tilbyr seg å drive eskorte inn til Gaza?

Så dukker det opp en video som ville bli møtt med ovasjoner om den var laget av Otto Jespersen og gått motsatt vei, men siden det er en annen gruppe like smakløs som hans retorikk er det “forkastelig”. Dobbeltmoral er bedre enn ingen moral ser ut til å være mottoet.

Det er trist at slikt i det hele tatt produseres!  Det var 9 personer som ble drept og flere såret på begge sider.  Denne type parodier er ikke på noen måte artige uansett deres tekniske kvaliteter. det er familier som såres og det er like ille for alle!

At Ban Kii-moon vil ha gransking er bra , men han bidro sannelig ikke til noe løsning for Tamilene på Sri Lanka heller , så jeg er langt fra sikker på at dette vil føre til noe som helst.  Det er imidlertid åpenbart at det må internasjonale eksperter til dette og det må de ha i FN!?

Etterhvert som nye informasjoner dukker opp viser det en helt klar holdning til at her gjelder det å ile langsomt. Det er heller ikke særlig smart å trekke altfor bastante og raske slutninger, slik vår venstreside er eksperter på .

Det er slett ikke vanskelig å fyre opp mer i og om og rundt situasjonen Gaza.  Hamas er trolig  i ferd med å bli desperate.  En ny krig ala 2008/09 vil vi vel ikke ha?  Hamas vil,  for det vil virkelig sette dem på det humanitære kartet igjen.  Det er ikke lenger siden enn 18 mars at en Thai arbeider ble drept av en rakett fra Gaza så denne krigen er ikke på noen måte over.

Det viser at det absolutt ikke er tøv at man ønsker å forsvare seg via en blokade.  Så selv om Mats Gilbert og Kristin Halvorsen er overbevisende så betyr ikke det at de har rett !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende