Denne videoen på VG hadde jeg ikke fått med meg, men her er det helt åpenbart at noe må være galt.

Politisjef Digal ser ut til å neglisjere alt som burde vært kontrollert for om mulig å finne ut om det kan være andre som står bak.

Her sies det at man også har funnet liket av en mann med tatoveringer den samme dagen som man fant Ellah .  Digal benekter og at tatoveringer har vært nevnt, men da må Cebu Daily Star ha misforstått det hele.

Når forloveden ikke har førerkort og ikke kan kjøre bil og Berger selv ikke vil kjøre i trafikken i Cebu blir denne saken bare mer og mer merkelig!  I tillegg så finnes det åpenbart en Pajero som heller ikke ser ut til å være sjekket ut.

Hvor mange utleiefirmaer som leier ut svarte Pajeroer ser åpenbart heller ikke ut til å være kontrollert.  I tillegg blir paret også forhåndsdømt av faren til Ellah .

Den tredje videoen bærer og preg av at politiet har gjort en slett jobb.  Å bruke Taxi i Cebu er litt annerledes enn å bruke taxi i Norge.  Kvittering vet jeg faktisk ikke om finnes .  Jeg har selv aldri bedt om det, men der og burde det være mulig å bringe klarhet  i det som hevdes som alibi.  Berger burde være lett å huske.

På toppen av det hele er en uidentifisert mann funnet rett ved der Ellah ble funnet drept .  Henrettet og pakket inn !

Så sies det også i denne artikkelen at mannen som bortførte Ellah var blond? Det høres ut som lyshåret slik det er tegnet på “fantomtegningen” .  Det kan man ikke akkurat kalle Berger. “Her foreigner companion was over 40 years old, 5’8″ to 5’10″ tall, of regular build, fair-skinned, with blonde hair, straight pointed nose and thin lips.”

Hele denne historien fremstår i et merkelig lys.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende