Kronikken til Tybring Gjedde baller seg opp i latterlighetens skjær!

Det blir bare ennå verre når barneministeren også kommer med sine nær rasistiske påstander mot nordmenn  fullstendig uten å dokumentere noe som helst.

Jo flere ganger jeg leser kronikken, jo flere som blander seg inn i debatten . Ikke for men med kraftig  motstand  mot FRP.  Da tegner mønsteret  seg så altfor tydelig!

Hensikten tegner seg helt klart!  Det er ikke lenger  mot Tybring Gjedde,  men mot FRP og alle de som vil kunne finne på  å  stemme på dem!  De stemples som mer eller mindre rasister.  Både av politikere og medier!

Hva slags nasjon skal vi tillate dette å bli ? Før vi sier fra at nok er nok ?Ekskluderingsminister Audun Lysbakken hevder at dette er et bevist utspill fra FRP!

Dokumentasjon Audun Lysbakken !  Dokumentasjon!  Du er ingen hvem som helst på plenen foran Stortinget nå.  Du er barne og inkluderingsminister.

“Hva var galt med norsk kultur, siden dere er fast bestemt på å erstatte den med noe dere kaller flerkultur?” , spør Tybring Gjedde.  Hvorfor er det ingen som tør å svare?

“Hvilket land bruker dere som rollemodell for det flerkulturelle eksperimentet?” Det er og et spørsmål han stiller.  Hva med et svar?

Flere spørsmål stilles . ” Samfunnsutviklingen skyldes ikke uflaks, trender, Fremskrittspartiet, rasisme eller trolldom. Den skyldes bevisste politiske beslutninger, eller mangel på sådanne. Men, hva er målet?” Rett nok er de meget ubehagelige for AP og SV i særklasse.  SP sitter på låvebrua i denne debatten for en haug av deres velgere kan tenkes å forsvinne om polarisering fortsetter.  Ingen hverken tør eller kan svare!  De har nemlig hverken mål eller ,mening.

Videre stilles spørsmålet om målet er et FN i miniatyr?  Det kommer i så fall til å bli vanvittig smått siden FN stort sett sliter med tre fronter!  Den muslimske verden, diktaturene og den vestlige verden!?  Det blir ikke mye kultur av det heller , men er det innstillingen? Hvorfor har man ikke mål og mening? Hvorfor kan ingen eller vil ingen svare?

Deretter ber Tybring Gjedde om en redegjørelse i stedet for det sedvanlige hylekoret.  Han viser til at det finnes nok av dem som mener at vi ikke har kultur idet hele tatt og dermed ikke noe å miste.  Så sier han om 17 mai;

17. mai  . Norsk kultur er summen av det vi feirer på 17. mai: Felles land, historie, tradisjoner, språk, høytider, religionsbakgrunn, verdigrunnlag, kulturarv, lovverk, valuta, skikk og bruk, flagg, oppvekst, forsvar, nasjonalsang, kongehus, landslag og tusen andre små og store ting som utgjør et kulturfellesskap. Det er norsk kultur for alle dere som er tilgjort uvitende. Det er norsk kultur i all sin variasjon – slik alle sterke, stolte kulturer har variasjoner. Ferdig diskutert. Og det leder oss tilbake til utgangspunktet.”

Hva er galt med denne oppsummeringen?  Hva er galt med spørsmålet?  Ap tør ikke ta inn på denne debatten fordi den vil føre til et nytt ras av stemmer i kommende valg.  Å stemple spørsmålsstillerne som rasister er mye enklere og helt i tråd med det alle innvandrere gjør, hver gang de møter motstand!

Ikke svar men dra opp rasismekortet!

Vi har til og med møtt kritikk av korset i flagget.  Korset i symbolet til fengselsvesenet.    Men det er ikke noe nytt. I 1987 var det Carl I Hagen som fikk et brev som ble avvist som løgner! Det var det letteste.

I 2003 sto denne saken i Dagbladet Magasinet  :  ”Men har vi virkelig fått et fargerikt fellesskap? Nei, sier Olaf B. Halvorsen. Han har jobbet som norsklærer for innvandrere i Oslo siden 1980. {ndash}Vi har apartheid i Norge i dag. Rettigheter blir gradert etter etnisitet og religion. Norske barn, som før lærte om likhet for alle, læres til å godta at deres fargede venner ikke får de samme rettighetene som dem, for eksempel fritt valg av livspartner. Når snillingene går nedover Grønland og ser et fargerikt fellesskap, ser de ikke egentlig hva det er, nemlig en rekke parallelle kulturer med vanntette skott imellom. Det er fargerikt, men det er ikke noe fellesskap.” Dette er ikke skrevet av Tybring Gjedde, men av Bjørn K.Bore

Vi må ikke bare bruke de argumentene som passer uten et fnugg av hverken dokumentasjon eller bevis.

Ikke glem at det et kort tid siden en rekke personer stilte på Stortinget i Palestinaskjerf!  til støtte for de organisasjoner som ikke vil ha fred med Israel.  Les hele denne historien til Steinar Aksnes . Den er verd å lese!  Den viser en så forvrengt virkelighetsoppfatning  hos en rekke av vår politikere at vi burde slippe å sett dem på Stortingets talerstol!

Så avslutter Tybring Gjedde med en oppfatning, eller påstand om man vil kalle det det! “For vi tror ikke noe på flerkultur. Vi tror det er en drøm fra Disneyland. Rotløshet satt i system. Idioti på lang sikt, og vi tror det kan komme til å rive landet vårt i filler.” Skal han da heller ikke få lov til å ha en oppfatning?  Er vi kommet så langt at venstresiden ikke vil akseptere motforestillinger til deres politikk, eller mangel på politikk ? Er det venstresidens ytringsfrihet og virkelighet som skal gjelde?  Og bare den virkeligheten?

Da stiller vi sannelig dårlig etterhvert, men hvem blir forundret?  Når det ikke passer med venstresidens retorikk og medieguruer som er mer rasistisk enn noe annet.  Da har jo faktisk Tybring Gjedde 100% rett i alle de spørsmål og tanker som han fremsetter!

Jeg sitter akkurat og hører på Dagsnytt 18 som er til de grader på tvers av det som er realiteter i en artikkel som dette!   Når de bruker en RV’er som  Magnus Marsdal som “sannhetsvitne”?

Hvor idiotisk går det an å bli?

Svar; Spør AP, SV, og NRK og tillat avisene å tjene penger.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende