Det er på det nivået vi befinner oss når vi hører at det skaper vansker for unge muslimer OM de skal hilse eller ikke på det andre kjønn !

Det er et ganske så lett spørsmål å svare på !  ”When in Rome do as the Romans do” !  Det er ikke annerledes enn det vestens folk må gjøre når de kommer til en Islamsk stat!     Ved besøk i samtlige muslimske land vet vi at det ikke er høflig å rekke fram hånda til en kvinne (det kan til og med være straffbart).  Da er det viktig for en Europeer å ikke glemme det !  I muslimske land er det vi anser som toppen av høflighet det stikk motsatte.  Det er fullstendig uakseptabelt og noen steder til og med straffbart.

Det kalles et resultat av ideologi og ikke et resultat av religion.

I Norge er det direkte uhøflig IKKE å håndhilse på det motsatte kjønn fordi i vi i Norge har likestilling mellom kjønnene og forsøker å praktisere det. (Bortsett fra at man i enkelte områder har gitt etter for krav fra muslimer og segregering) !  Vis avis venner klemmer vi til og med mer enn gjerne som et tegn på glede over å møtes.

Selv om man i noen muslimske land har lovfestet at det er forbudt å håndhilse så skal ikke vi gjøre det motsatte og påby slike hilsener.   Det vi kan gjøre er å være like uhøflig tilbake ved for eksempel å overse de som ikke vil følge normal høflighet! Rett og slett ekskludere dem fra fellesskapet og samtalene.

Hvorfor skal vi på død og liv måtte akseptere deres sedvaner når de ikke er villig til å akseptere våre ?

Vi befinner oss i Norge og her er det norske sedvaner som skal følges, ikke inngrodde og ideologiske retningslinjer som gjør at man tviholder på å være annerledes.  Da skal de få være annerledes , men det kan de sannelig og klare å gjøre på egenhånd.

Vi tok stort sett “rotta på” nynazistene ved å vende dem ryggen.  Ganske enkelt for at vi ikke kan fordra den nazistiske ideologien.  Den islamske ideologien er ikke det minste bedre på felter som dette.

Det vil gjøre resultatet av valget langt mer realistisk for muslimer som vil praktisere ideologi i stedet for normal høflighet.  Da er det greit !  Det blir deres valg.

Nå er vi i Norge og her gjør vi som nordmenn gjør.  Vi praktiserer likestilling og normal høflighet.  Det forventer vi i det minste at de som skal bo og leve i nasjonen også tilfredsstiller!  Da blir utspill om dette helt uakseptable og påstander faller på egen uredelighet fra Fadhad Qureshi som fofektet Islamsk ideologi på en rekke felter.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende