Tårene fra øyekroken er tørket bort og jeg synes kanskje at avslutningen kunne vært litt mer spenstig.  Men den var rolig, avbalansert og ikke minst nøktern !    

Maria Amelie har gjennomført prosjektet som vokste seg fram via hennes dagbøker og notater på PC.  Jeg sitter tilbake med dårlig samvittighet.  Mest fordi jeg sikkert har fordømt mange som kanskje hadde de samme drømmene, men ennå mer fordi ikke flere har klart det samme !

Hun må ha hatt mange gode hjelpere , Maria Amelie!  Hjelpere som under en krig ville blitt stilt opp mot veggen og skutt som overløpere og desertører .

Heldigvis har vi fredstid i Norge og vi har det som er så veldig verdifult , nemlig ytringsfrihet.  Vi har også mennesker som har mot og evner og ikke minst vilje til å reagere der de ser at lovene er feil skrudd sammen!  De handler og beskytter der lovene er urettferdige og vilkårlige og der fakta ikke får bli lagt på bordet før saker blir avgjort.

Det som gjør at også folket fra UDI/UNE, Justis, statssekretærer og rådgivere kan få komme ut å fortelle at de !  De har har utført sitt rettferdige og sitt prektige arbeide .

Nå vet jeg at det ikke er slik for det har jeg selv fått kopier av dokumentasjon på.  Jeg vet at det er stor forskjell på menn og kvinner og at det diskrimineres når det gjelder kvinner.  Jeg vet at Amnesty ikke tråkker til for de som befinner seg i Norge, ei heller Norsk folkehjelp, ikke OMOD eller en rekke andre organisasjoner som jeg har kontaktet i andre saker i det stille i håp om drivende krefter på laget.

Politikere tar ikke stilling.  De er redde for det.  Vi kan ikke si noe i enkeltsaker sier de, men med en slik innstilling skulle de aldri få et embete som inneholder utøvelse av makt.

Det finnes bare enkeltsaker! Enkeltsaker som kan ha felles trekk!  JA selvfølgelig , men de blir ikke like av den grunn !  Mennesker er ikke like uansett hvor mange ganger Jens Stoltenberg prøver å få det på plass.

Denne meldigen er sent ut av Jens Stoltenberg idag.  Skryte litt som vanlig! Saken ble og debattert i dagsnytt 18 i dag der det var Kristin Halvorsen som oppviste glitrende uforstand over sitt var det 5 eller 6 manifest/utredning?

Dette var en melding fra Stoltenberg på twitter i dag !

Jens Stoltenbergjensstoltenberg Jens Stoltenberg

I dag skal jeg møte elever og lærere på Møllergt skole. Vi skal undertegne nytt manifest mot mobbing. Digital mobbing blir et viktig tema.

Etter å hørt Jens Stoltenberg til stadighet TV i Maria Amelie saken , også i Stortingets spørretime, så er jeg langt fra sikker på at han er rette mannen til å lære opp barna i denne saken. Slik han løste det i Laila Navrud saken er jeg heller ikke imponert på noen måte.  Laila Navrud er fortsatt stemplet som lovbryter (skiftet jobb uten lov) og det har ikke skjedd endringer!  Tempo for enkle løsninger er ingen merkelapp vi kan sette på dagens statsminister.

Jeg mener at Stoltenberg ikke har noe å bidra med siden han har direkte mobbet Maria Amelie ut av Norge ved å nekte henne på nytt å legge fram de fakta som aldri er kommet på bordet  hverken i Finland eller i Norge!  Ei jente på 12 år som må transporteres fram og tilbake til skolen med livvakter er neppe i en sikker posisjon.

Jens Stoltenberg har full tillit til UNE og UDI, som ikke følger opp lovverket fordi det ikke pålagt , men en valgmulighet!  UNE/UDI som ikke tar en grundig samtale og innhenter adekvate opplysninger, men som bare hevder at de løy ved ankomst og at de dermed har forbrutt seg og alle muligheter!

Så kunne de i det minste lest boka først og blitt noe mer imformert om saken, men da måtte de innrømme at de hadde tatt feil ved første avslaget og det gjør man ikke om man har respekt for seg selv i den bransjen!  Aldri i livet om man innrømmer feil.  Aldri i livet om man følger FN charter om det er mulig å slippe unna via EMK!

NRK2 har nettopp vist en dokumentar om Emanuel som UDI mener kommer fra Nigeria eller der han flyktet fra Ghana. De påstår faktisk at det passer best med språket hans.  Emanuel kan hverken lese eller skrive!

Emmanuel sier han kommer fra Liberia fra en kommune som heter Grand Bassa. .  To klikk på Internett viser at det kan utmerket godt stemme og det har de ikke klart å fastlegge fra 2003 til i dag !  Hva er galt med hodene på dem der borte på UDI?

Dette var ikke overraskende for meg , men skremmende .  Om vi har politikere og UDI/UNE som systematisk lyver!   Da må noe gjøres !  Først og fremst må politkere for riksrett for å føre folket bak lyset.  Deretter må det reises straffesak i de tilfelle der løgner fra saksbehandlere har fått betydning for resultatet av behandlingen.

Så trenger vi et nyvalg og deretter helt nye instanser med tilstrekkelig folk i rette stillinger og ikke minst må vi implementere FN sine menneskerettigheter i vårt lovverk.  Gjerne i Grunnloven slik at det blir stående over alle mulige sprell fra EMK og EU  Overstyre Norges Grunnlov vil de ikke ha rettigheter til via en EØS avtale !

Boken anbefales på det sterkeste og engsjement bør iverksettes med styrke!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende