Nå er hviletiden over og det begynner en langspurt mot kommunevalget 2011.  Dersom Høyre og FRP tar til vettet så sørger de for å fortelle hva de ønsker å bidra med i kommunal sammenheng.   Lokalvalg er lokalvalg og da er det lokalpolitikerne som må på banen.

Dårlige forslag er dårlige forslag og der har FRP satt rekord den siste tiden.  Det er nesten som å lese om “bygdetullingenes tid” under Hagen i “gamle dager” i ALP!  FRP graver alt for ofte sin egen grav etter en god periode.  Jeg skjønner nesten ikke at dere ikke makter en ørliten fornyelse i forhold til saker som legges fram.

Når avisene i tillegg alltid bruker bilder som er negative :

FLERTALLET KRYMPER: Frp går tilbake, men Høyre går frem i en ny måling. Foto: Trond Solberg, VG

FLERTALLET KRYMPER: Frp går tilbake, men Høyre går frem i en ny måling. Foto: Trond Solberg, VG

Nå er ikke Erna noe sol her heller, men husk at avisene alltid bruker de bildene som kan gi negative image.   Ikke at FRP folk skal gå rundt med kunstige smil hele tiden, men ha det litt på lur når fotografer er tilstede.

Det gjelder alle!

Så er det viktig . Ikke minst for lokalvalget som står for tur , at lokale saker står i fokus.  Ennå bedre sett på det fokus at det blir blått flertall i 2013. Det er i kommunevalget nå at grunnlaget for suksessen skal legges.  Det gjelder å vise at AP og de rødegrønne utelukkende står for skatter og avgifter . Både lokalt og sentralt!

Sørg for at noen lager korrekte oversikter over inntekter, direkte skatt og trygdeavgift, forbruksavgifter, gebyrer , og mva.  FRP var tett på sannheten med Sivs 70%, men mistet fokus ved ikke å legge frem konkrete tall og bevis.

Høyre fulgte heller ikke opp !  Var det så merkelig?  Det gjelder å bestemme seg Erna!  Bli enig med FRP om hva som skal gjelde ovenfra til kommunene når dere kommer til makten i 2013.  Da må kommunene ha sine programmer klare for å demme opp mot skatte og avgiftskameratene.  Deretter må den langsiktige strategien fram til 2013 allerede begynne å virke nå!

Om dere ikke makter det ?

Da er løpet allerede kjørt for dere vil ha mediene som motspillere også !

Derfor er prioritet 1  å dokumentere påstander!  Jens gjør det aldri og får mediene med seg på det.  Dere kan få velgerne med dere ved å kle av Jens foran kamera!  Da må bevis for påstander være klare (plansjer)!  Dersom dere ikke makter å dokumentere påstander!  Bare la dem ligge!  Ubekreftet misnøye er å gi velgere til AP.

Så er verden i ferd med å endre seg litt heldigvis.  Vi begynner å skjønne at det har noe for seg dette med asyl og opphold.  AP klarte til og med via mediene å endre folkets holdning til Madina Salamova.  Hverken Høyre eller FRP klarte å endre bildet tilbake….. Det er et tankekors å ta med seg før innspurten nærmer seg.

Glem sentrum i Norsk politikk!  Den er borte !  Vi er i ferd med å få to fløyer. En med tre partier og så kan det bli en med to.  Venstre og KRF kan fort havne under sperregrense og det kan skje med SP og.  Ikke minst med avsløringer om samvirkenes monopoler i jordbruket og prissetting. For ikke å glemme pelsdyr!

Den kunstige avstanden sammen med et par tre representanters utspill fra FRP kan ødelegge alt for en ny mulighet……..

Tenk igjennom det alle sammen !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende