Å legge planer er alltid interessant.  Der står man helt fritt til å sette opp alle de flotte forutsetninger man mener eksisterer.  Det gjør man enten forutsetningene er reelle eller bare tar seg flott ut på papiret.

Ingen er så flinke til å lage runder formuleringer som Storberget og AP.  Ulempen er at det ikke er så mye i den type formuleringer!  Nok en gang startes det  i gal ende!

Utfordringen er ikke de bare  de voldelige radikale kreftene.  De klarer ikke hverken PST eller andre myndigheter å nagle til straffbare handlinger uansett, ser det ut til.  Så langt har alle saker som er “rullet opp” endt med gedigne mageplask!  Slik forsvinner de stille ut av medienes lys.      

PST er den organisasjonene som skal ta seg av voldelige islamister og potensielle terrorister i Norge!  Nå etter at synse-, tanke, og drømmeplanen til Storberget og Stoltenberg er lagt fram så står vi akkurat der vi har stått i en rekke andre saker.  En rapport som finnes som PDF utgave på nettet og som skal vise oss, eller det skal se ut som om regjeringen gjør noe!  Fakta er som Per Sandberg hevder.  Alt dette har vært kjent siden han kom på Stortinget i 1997.

Storberget hevder :

Storberget: – Frp snakker med to tunger !

“(VG Nett) Justisministeren mener Frp spiller dobbeltspill når de kritiserer regjeringen for å ikke være tøffe nok mot potensielle terrorister, men samtidig sitter på gjerdet i spørsmålet om Datalagringsdirektivet.”

Dette er jo direkte tøv og henger ikke på greip!  ved mistanke om terror finnes det muligheter for å gjøre akkurat hva man vil.  Helt i tråd med den overvåkningen man gjorde av Arne Treholt.   Å bruke DLD som argument er ikke mindre enn tåpelig.  Det krever enorme ressurser om man skal finne noe mer eller mindre tilfeldig i den strømmen av elektronisk informasjon som går i vårt samfunn !

Det første regjeringen må gjøre er å rydde opp i alle som i dag befinner seg i riket uten at de er registrert noe sted.  Alle som ankommer landet uten identitet interneres og holdes der inntil  de legger kortene på bordet.

En del som ønsker å reise fra Norge nektes sies det?! De har utestående bøter! Ingen inntekt og ingen penger ?! Storberget !  Dette er din enkle og praktiske oppgave nr 1.  Her kan du altså kvitte deg med mange potensielle kriminelle.   I 2009 jobbet man for å ta de som solgte dop ! 164 tatt og 13 sent ut!

Så langt har AP ofte i skjønn forening med øvrige partier stoppet alle praktiske forslag fra FRP. Utelukkende for at det er FRP som kom med dem.  Vi ser det samme i Sverige der ingen vil ha noe med SD å gjøre, fordi det er SD!

“- Dette er ikke en handlingsplan mot terrorisme, men en rettighetsbrosjyre for misfornøyde innvandrere. Regjeringen adresserer ikke utfordringene og pakker inn problemene, sier Per Sandberg (Frp), som er leder i justiskomiteen på Stortinget.” (Vg artikkel )

Det er en plan med 38 sider nesten uten innhold.  Like lite  verdifullt som det meste som kommer fra Storberget i saker som omhandler asylsøkere !

Per Sandberg har rett og det beste beviset på det fikk vi på Aktuelt i går.  Når det er Jan Bøler og ikke Storberget selv som dukker opp i Aktuelt så vet vi hva det dreier seg om.  Jan Bøler er umulig å stoppe når han har fått “kjeften i gang”!  Dette er slik AP handler når de ikke har noe å fare med!  Da sender de sine “beste kjeftesmeller”!

I 2005 skulle fattigdommen fjernes!  Det er flere fattige nå enn noensinne!  Det er ikke så mange voldelige islamister i Norge ennå, men det blir kanskje mange om fem år?  Det er mange imamer som sprer budskapet og sørger for at muslimer holder seg i folden.  Per Sandberg og Al-Kubaisi har fullstendig rett når de hevder at dette er en helt annen sak enn det fremstilles som!  Lytt selv på innslaget!

Å late som om man har noe å fare med er ikke noe å skryte av.  Der finner vi som oftest AP i disse tider som har gått siden 2005!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende