Var det derfor vi måtte ha en Tv aksjon med frivillig innsamling til verdens flyktninger og fattige!? Vi kunne ikke dele av vår offentlige rikdom?

Er det på denne toppen vi skal vise oss så snevre at vi ikke engang tillater alle å være med ? Siden du kritiserte FRPs Mette H. for å delta?

Er der her vi skal høre på at Statsapparat og kommuner skylder på hverandre når det ikke finnes sykehjemsplasser i Norge ? Siden det å ta ansvar også er forbundet med penger?

Er det på denne toppen minstepensjonistene befinner seg når stadige endringer og kostnader øker for dem? Samtidig med at det er bestemt at de skal henge etter ved å alltid ha 0.85% lavere vekst enn andre?     I går så fremhevet du Tajik , hvor verdifullt det er med alle overføringer i U-Hjelp.  Mette Hanekamhaug var ikke enig med deg og hun har rett følge “Wall Street jounal” !

“The inadequacy of money as the lone transformative power for lasting national prosperity has been affirmed over the last 30 years by the failure significantly to reduce poverty in the poorest nations of Africa, despite record levels of financial aid. The message is simple: Financial aid on its own is not enough.”

Der var det ikke mye støtte å hente for ditt syn Tajik!?  Det var imidlertid akkurat det Mette Hanekamhaug hevdet!

Da hjelper det ikke om vi rangeres på verdenstoppen !  Det er morsomt for AP og statsministeren å sole seg i glansen fra det internasjonale miljøet.  Det er åpenbart der det å sleike ryggen på hverandre er den store hobbyen.  Det løser ikke mange utfordringer, men for et selvbilde man får!.

I den nå så mye omtalte innsamlingsaksjonen til Flyktningehjelpen fikk de inn i overkang av 200/220 millioner kroner.  En fondsmegler som jobbet for “pensjonsfondet” og “omsatte” for 3.8 milliarder, skulle egentlig hatt 900 millioner i lønn og bonus, men måtte nøye seg med 500 millioner.

Med andre ord ?  Skulle hatt 4 x så mye som hele aksjonen innbrakte, men måtte nøye seg med 2 x !?  Tajik!   Det er sjefen din som er ansvarlig for dette her!  AP og SV med halehenget av rompediltere!

Jonas Gahr Støre fikk oppgaven med å gi penger fra folket!  Ikke fra staten, men fra folkets oppsparte midler. 35 millioner ! 35 millioner Tajik! Det er dine folk i ledelsen!  Jeg synes at de er gjerrige.

Dette er penger som kan hjelpe mennesker der de er eller i nabolandet muligens, men da må det mye mer penger til.  Ved forrige innsamling .  til Pakistan .  Tok jeg til orde for at staten bevilger en milliard eller mer. Pengene ligger jo der i bingen .  Det er bare å overføre dem!  det samme gjelder nå.  FRP bidrar gjerne med penger som brukes på gode måter!

For noen få dager siden sto Jens Stoltenberg fram på TV og sa at nå skulle ansvaret for sykehjem overføres til komunene!?  Noen kroner skulle de også få med seg.

“Krigshelten Kåre”, som fremheves på TV 2 idag gir blaffen i hvem som har ansvaret for sykehjemsplass.   Han har bare ventet i 6 måneder,  Tajik, og må vente ennå lenger for nå skal ansvaret overføres til kommunene!

I Norge! Det er landet som har havnet på velstands toppen i verden er fakta for de som bor her noe helt annet!

“Ordføreren i kommunen, Lars Petter Heggelund fra Venstre, beklager Kåres situasjon. Han sier kommunen er avhengig av mer penger fra regjeringen for å bedre situasjonen for de gamle.”

Carl I Hagen og FRP har i mange år ment at staten skal ta ansvaret, Tajik! Nettopp fordi det er staten som sitter på den Ultimate pengekassa!  Den med penger i !  Folkets penger!

Den kasse med økonomiske muskler som fører til at vi kan gjemme unna alle svakheter utad og fremstå som vellykket og på toppen av velstanden.  Den som du , Jens Stoltenberg , Kristin Halvorsen etc tror er deres egen lokale bank eller pengekasse som bare skal brukes til tiltak dere liker!    Hva folket trenger er ikke noe å bry seg med……  I det minste ikke hva den fattige eller utsatte delen mener.  De er så få likevel!

For ikke så lenge siden tok NHO til orde for prosjektfinansiering av infrastruktur , noe Carl I Hagen og FRP har hevdet lenge.  AP er som vanlig i mot Tajik!

Slik kan jeg fortsette med sak etter sak,  Hadia Tajik.  det er fristende ettersom du stakk hodet så grundig fram !

Jeg kan altså fortsette å vise til saker der du står på feil side av gjerdet og støtter saker som ikke er i de svakes interesse.    Det tar ikke du hensyn til likevel,  heller ikke Raymond Johansen som er blitt merkelig stille, men kanskje dere snart skal bytte plass.

Kanskje tanken er at du skal bli den første kvinnelige partisekretæren ?  I likestillingens og integreringens navn ville det vært en genistrek?

I så fall så skjønner jeg de seneste utspillene dine, for da står de i tråd med tidligere ånd i huset.  Jeg tenker på Martin Kolberg.  Han hadde og en rekke slike merkelig utspill hele tiden og ingen protester heftet ved hans meninger….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende