Det hadde liksom vært greit om det var Petters egen seier, men han delte den med tre andre og den var ikke på noen måte imponerende, men det var en seier.

Snakker vi om å fjerne mobbing så må Petter skjerpe seg ! Kristin Halvorsen må kanskje ta Petter Northug i skole?

Han er en gris, jeg har snakket med kona hans” , sier Petter om den Svenske kommentatoren. Ikke at hans kommentar var mye bedre, men den ble ikke hverken sett eller hørt på NRK.  dessuten var det unødvendig av Petter å ta den minimale stoppen!  Få andre gjør på samme måte !

Petter gikk ikke alene.  Han gikk sammen med tre andre som hadde lagt grunnen for resultatet, Gullmedaljen.  Om Petter hadde gått rett i mål og løftet hendene ville det vært tøfft.

At han bremset med Hellner 20 meter bak seg!?  Det var en ynkelig gest. Ikke en VM vinner verdig i det hele tatt.  Dersom Petter hadde tatt ledelsen fra starten av sin etappe i stedet for taktisk å ligge bak.  Dersom han hadde kommet 30 sekunder foran Hellner i mål!  Da ville det vært greit! Da kunne han fleipe med god samvittighet!

Nå !?  Ble det et pinlig forsøk på å hevde seg selv og å mobbe Hellner!

Når Bjørn Dæhlie kom 30 sekunder foran konkurrentene kunne han tillate seg å hent et flagg og gå baklengs over mål.  Det var artig, men Northug er ikke noen Dæhlie og hadde langt fra den marginen.

Når Northug tok denne saken rett før linja var det bare pinlig!  Resultatet var ikke engang bare hans eget. Det var 1/4 av lagets innsats.  Et lite trivelig signal å se sende til våre unge idrettsutøvere!  Jeg håper at ikke det blir standard !

Skal vi få bukt med mobbing så er det mange som må tenke over hva de gjør.

Det eneste stedet jeg ser at det er rom for syrlige kommentarer er i politikken. Ikke fordi det er nødvendig, men fordi politikerne oftest angriper først !  I tillegg er den aller meste kritikken ganske saklig, selv om den er krass!

Dette derimot ! (se på smilene) !  Dette er vennlig humor !  Det er greit ja !

Northug feberen må ikke få bli så stor at han blir et forbilde for mobberne i samfunnet.  Skijentene våre er ikke og har ikke vært i nærheten av slike tendenser!  Derfor elsker vi dem også så høyt!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende