Når så mange topp politikere blir tatt med buksene nede på samme tid er det grunn til å stille noen alvorlige spørsmål.

Er de i utgangspunktet enkle naive sjeler fra landet ?  Er de dumme?  Eller er de bare helt naturlig grådige og synes gaver er gøy?   Vi vanlige dødelige skal knapt nok kunne plukke blåbær og sopp i litervis uten at det oppgis på selvangivelsen.   Heller ikke om vi  fisker for mye til eget forbruk, for da har man vært inne på beskatning.  Rett nok er det ingen som gidder bryr seg.

Jobb Pc er vel heller ikke ikke skattefri lenger , like lite som telefon eller firmabil.  Alt vi har eller får av gaver skal beskattes eller føres opp på lønnsoppgaven . Ikke engang når arbeidsgiver betaler for å slippe unna sykehuskøen skal det være fritt for arbeidstaker.

Hva er det da som gjør at de tror at alle slike saker som dette er greit ?

Jonas Gahr Støre . Det ble ei skikkelig stygg ripe i lakkken det her med dårlig dømmekraft.

Navarsete, ja! Unnskylder seg med at hun var så fersk!  Det er ingen unnskyldning for korrupsjon er korrupsjon uansett hvilken vei man ser.

Strøm Erichsen er heller ingen novise og mangler altså fullstendig gangsyn  i forhold til å motta “gaver”.

Så ser vi at også Stoltenberg har mottatt tepper.  Han skjønte ikke noe han heller etter en “mannsalder” i politikken?

Ikke noe galt i motta dem , men legg dem på museum eller selg dem dem til inntekt for statskassen! Betal toll og avgifter ved import.  Få dem taksert og betal fordelen i skatt!  Da er gaver helt ok og ingen kan si noe som helst.  Å la være å gjøre noe som helst?   Det er bare å riste på hodet-

Ikke kom å si at dere ikke visste!  Det holder ikke !

Vi kan bare slå fast at det er vært forskjell på “Kong Salomo og Jørgen hattemaker”!  Derfor skal det bli meget spennende å se hva som kommer ut av denne saken.  De burde kanskje melde seg på Nav Arbeid alle fire ?

Så ser jeg at det er på tide å sparke på denne gamle saken om FRP Per Arne Olsen igjen.  Politiet vurderer å undersøke!? Er det noe å vente med det da? Er det ikke bare å sette inn økokrim og finne ut om det er noe galt med dette. Det er så typisk at man har en ekstra sak på lur som gjelder FRP , men dette begynner å bli sørgelig gammelt uten å være blitt juridisk avklart!?  Saken er tilbake fra 2006 og er vel til og med foreldet ?  Er det ikke tre år på slike saker?

Dessuten er ikke 4, 8 millioner i 2006 noen spesielt god pris?  Er det det da?

Sakene til de fire andre blir ikke mindre alvorlige fordi om man kan hekte noe på en fra FRP!?

Så se å få saken til retten og bli ferdig med det!  I stedet for å komme med gammelt oppgulp uten at det juridisk hold i det!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende