Knut Storberget er den ministeren som har fått mest pepper den siste tiden.  Er det fortsatt noen som synes at denne mannen står til troende?

Landets justisminister burde i det minste være ærlig, men det  kan man ikke på noen måte beskylde Storberget for.  Sjelden har en enkelt politiker klart å begå så mange tabber på så kort tid før ham. I et par tre foregående artikler har jeg vist til at Storberget sliter voldsomt med sin egen argumentasjon som ser ut til å skifte fra dag til dag.  Det som er umulig en dag gjennomføres med bravur neste uke og det er på tide å ta fri fra politikken for godt slik jeg ser det.

Legg merke til hva Per Sandberg legger fram for det er ganske enkle fakta.

Mindre bruk av ressurser på en rekke kriminelle områder.  Også på prostitusjon som var så vesentlig å få til , også i utlandet. Nå er det igjen unnskyldninger en mass.

AP har systematisk bygget ned rus omsorgen til det vi har i dag.  Ikke minst i løpet av de 5 siste årene.  Dette er fra 2008. Med andre ord er det Storbergets egen tid som justisminister at saken har gått fra vondt til verre.  Da er det det lett, Knut!  Ta ansvaret som en mann og ikke skyld på andre!

Så setter Storberget igang akkurat som Schiøtt Pedersen i første avdeling. Skryter i vei av det de skulle ha gjort, som om det var blitt gjennomført!

Jeg legger merke til at Per Sandberg peker på det som også er blitt et varemerke for AP.  Det er de eneste jeg vet som klarer å bruke penger flere ganger!  En milliard fra Storberget ser ut til å kunne brukes hvert år i flere år. Den samme milliarden.

Tilslutt kommer APs faste glansnummer!  Per du skjønner ikke ….. La meg ta det en gang til….    Lytt og lær!  Ikke glem det.  En politiker i fritt fall er det jeg kaller Knut Storberget!

I 2009 fra Stavanger. Litt spydig kanskje ?  Thorstein Dale i valgkampen 2009.  Det er som nevnt Storbergets eget ansvar sammen med resten av kollegiet å sørge for tilstrekkelig tilbud.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende