Jeg skal være enig med Inga Marte Thorkildsen at det ikke er en videre “sober” måte å omtale kvinner på som Vogt gjorde.

Så sitter han ikke lenger som representant i øyeblikket, med andre ord er han en av “folket”.  I folkelig sammenheng hender det i noen sammenhenger at man sier “nei rull inn puppen du da”!

Når humoren blir borte og gravalvoret melder da ser vi at SV er i ferd med å bli et parti med mørkemenn og kvinner.      Hersketeknikker ja?  Det er ganske interessant!

Hva er det vi har sett fra venstresiden i de siste dagene i forbindelse med kronikken til Tybring Gjedde?  Hør på det her!  Hersketeknikker? Gjett om! Her er det vist til FRP hele tiden, men hvorfor ikke til TG?  Så lager man sin egen virkelighet basert på i dette tilfellet Østerrike!  (Marsdal) Ingen tar utfordringene og svarer!  Dette er direkte pinlig for stats kanalen NRK!

Fakta informasjon?  Nei det finnes ikke dokumentasjon, bare meninger. Akkurat det samme som fremmes av FRP, men som ikke tolereres fordi det er FRP som hevder ……

Til å med påstander om rasisme  settes fram for både FRP og alle velgerne. Det kjøpes i Dagsnytt 18, men SP s Borten Moe er ikke helt uenig med T-G.

Hva blir det igjen av kritikken til SV-topp (?) Inga Marte da? Hun er selv ekstrem flink i de fleste situasjoner å desavuere meninger uten å dokumentere sine påstander som i debatten om Fredriksen på TV2!  Der var hun absolutt å høre som verdens mest furtne småjente.

En politiker som ikke klarer å få med seg et så enkelt budskap som “forutsigbarhet for næringsvirksomhet”.  Det kan ikke komme fra noe annet parti enn SV sine partitopper. Sosialisme er viktigere enn fornuft!  Det er greit det , de skal få lov til å tro det, men da må tåle å få motbør.

Fredriksen står for verdiskapning og inntekter til nasjonen , mens Inga Marte står for offentlig virksomhet, fordeling og offentlige kontrollerende arbeidsplasser, men 0 i inntekt og store kostnader.   Offentlige arbeidsplasser til alle er ikke fornuftig, selv ikke når rundt 65% av pengene kommer tilbake til staten.  Det er for stort byråkrati i kontrollen.

Offentlige arbeidsplasser skal ligge på det plan som er nødvendig for sikre driften av samfunnets organer for folket.  Det fatter ikke SV og Inga Marte.   Hennes leder Kristin Halvorsen har heller ikke vært av de mest saklige i en rekke debatter med utsagn som “Nei må må du gi deg da” selv  om det er korrekte spørsmål som kommer.  Slik unngår man å svare og later som om det er uforstandige spørsmål som kommer.

Jeg synes at Inga Marte kunne taklet dette på en helt annen og nedlatende måte for Vogt, for han er neppe ute for å øke populariteten, men for å score et billig poeng.  Når hun velger som hun gjør er det ganske barnslig.

I debatten om Rosengård for over et år siden fikk Siv Jensen et stempel om Goebbels og nazisme klistret på seg.  Per Edgar Kokkvold hadde vett nok til å protestere, men ingen fra SV!  Ikke en eneste SV politiker var ute til forsvar og dette var langt grovere påstand enn å “rulle inn puppen”!

Ikke fra de andre partiene heller og heller ikke fra TV.  Siv Jensen hadde rett. Det er like ille i Malmø fortsatt!

Nå fortsetter  man å sloss i Sverige.  Der er de og rasister.  I England har man fått det i halsen og motstanden mot politikerne stiger.  Der er de og rasister! Det er altså en debatt der alt er tillatt for  venstresiden og de andre skal helst holde kjeft.

Det er hverken demokrati eller ytringsfrihet, men kampen om rettigheten er definitiv i gang!

Da er det lov å være litt respektløs synes jeg.  Men se så nedover i teksten i artikkelen og se hva som flettes inn !  FRP har mistet nær 100.000 velgere!

Inga Marte  får altså svært god hjelp i en annen og helt alment akseptert hersketeknikk fra røde mediers side!  Ved å trekke inn en 2/3 uker gammel gallup som kan hjelpe til å senke tallet mer.

Det ser ut som det har sammenheng med denne saken, men det har det jo ikke.  Hersketeknikk? Ja så til de grader,  og det ville vært greit det så lenge motparten kommer til i samme grad.  Gjør de det?  Nei ikke nødvendigvis . Det er og en hersketeknikk som styres av mediene alene til fordel for de som favoriseres .

Det vi ser konturene av er at her skal alle motstandere knebles! De skal skjelles ut, eller utsettes for akkurat de samme hersketeknikker som man sutrer over å bli utsatt for selv!

Hva med å bli voksen Inga Marte Thorkildsen.

Det er artig å se denne målingen!  FRP har en fremgang på 2,4% og har mistet 100.000 velgere i gallup!?  Finnes det noe klarer bevis på hvordan man benytter sin hersketeknikker?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende