TV2 kunne igjen melde om en rimelig urettferdig behandling av mennesker.  Denne gang fokusert av Donja Rasouli, som er en av dem med en historie vi har vondt for å tro!

Ennå har ikke TV 2 lagt ut noe i sakens anledning og google søk gir heller ikke ønsket bakgrunn eller dokumentasjon.

Jeg synes ikke det er grunn til å tvile på den historien Donja kan fortelle!

Hele familien hadde forlatt Iran , men fikk ikke opphold i Norge.  I løpet av tiden i Norge ble Doja slått og truet og trakassert av sin far.  Hun ble faktisk tvunget til å returnere til Iran på samme fly som sin overgriper!

Moren klarte imidlertid å flykte tilbake til Norge og fikk opphold på humanitært grunnlag for seg og sine to barn der den ene er Donja .

Hun har fått jobbe og fått lov til å betale skatt, men ikke ID papirer eller pass !

I klippet som er vist på TV2 sies det at de kan skaffe seg Iransk ID !  Det har vist seg ikke å stemme og først nå , etter at TV2 har tatt opp saken sier UDI at det er nye opplysninger.

Ifølge Donja og hennes advokat er det ikke nye opplysninger i saken !  Dette minner meg mye om en del saker jeg tatt fram tidligere.  Det dreier seg ofte om Iranere og helst Iranske kvinner.  Der Menije blant annet slet for å komme tilbake. Vist i Brennpunkt i to hele programmer! Den andre var den 17 år år gamle Bahareh !

Det er noe alvorlig galt med UDI og UNE sin behandling av enkeltmennesker!

Når skal vi som nasjon våkne opp og se hva vi holder på med !?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende