En pressekonferanse der Norske medier er utestengt ?

Mannen sitter på vent for utvisning!  Som en fare for rikets sikkerhet. Så skal han få lov til å holde pressekonferanser for utenlandske medier?

Hvorfor ?  Var PST tilstede eller er ikke det aktuell utfordring?

Har han full frihet til akkurat det som passer ham ?

Krekar stoler ikke på Norske medier så de får ikke være tilstede. Han vil ha en arabisk talende tolk siden han ikke behersker ?  Tja.  Hva er det han ikke behersker utover at han ikke kan Norsk annet enn når det passer?

Så har vi tolken som dukker opp.  Det kan ikke være noen hvem som helst siden Krekar trolig er en av Norges mest mistenksomme personer.  Hva er det som gjør at denne mannen er så tillitvekkende?

Det er da vitterlige en av “heltene” fra “Mavi Marmara”!  Å søke på navnet Nidal Hejazi, gir lite effekt.  det ser ut til å være et temmelig uskrevet blad.

Det vi vet om ham er han er aktiv i Free Gaza Movement. Er de egentlig det de gir seg ut for?  Eller har de en annen agenda i bakhodet?

Dette synes ikke var en god utvikling og denne koplingen var ikke på noen måte tillitvekkende for Hejazi.  Jeg har svært liten tro på at Krekar kommer ruslende med en helt tilfeldig tolk …..

Vi har og ønsker å sloss for ytringsfriheten vår.  Her sitter en mann som stenger ut Norsk presse fordi han ikke stoler på dem!  Så mye for hans syn på ytringsfrihet og ikke minst hva med tolken?  deler han det samme synet?

Å gi støtte til Krekar ved å delta på denne pressekonferanser var etter min oppfatning ikke en god ide.  Det kan muligens bety at den tidligere anonyme tilværelsen er en del av det vi etterhvert ser dukke opp som nye kadrer for en politisk retning vi ikke vil ha.

Er Nordmenn i ferd med å bli mer lettlurte enn tidligere?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende