Otto Jespersen har aldri vært morsom etter min oppfatning og grunnen er at han har "driti ut" som det heter for mange grupper og enkeltpersoner .  Det er lett og kan gjøres av mange grunner. Et  stort mindreverdighetskompleks er oftest basis og der tror jeg Otto befinner seg.   Jeg og håper at Mossad finner rett mann når de kommer til Norge for å "ta" ham, men de bommer neppe to ganger !

Otto Jespersen har "Tatt alle" sies det i Tabloid .  Derfor skal det være tillatt og det dreier seg om yttringsfrihet.   Maja Løvland var sterk forsvarer for humor og Jespersen og det må hun selvfølgelig få lov til .  Jeg kan bare ikke være enig med henne .    Nå er ikke  jødevitsene det som er verst,  den hårsårheten  der etter fortsatt 64 år må snart gravlegges.  De føyer seg inn i rekken av alle de andre sakene som har strømmet fra hans munn.   

Et viktigere spørsmål er hvorvidt dette er mobbing eller ikke.   

Otto Jespersen tok flatlusa på jødene , han mente at snåsakallen tok inn gamle kjærringer og klådde på dem . Han synes det var greit å slepe en fotballtrener etter en bil som straff for hans dårlige resultater.

Sjefen i TV 2 Nils Kjetil Andresen  presterer å si at alle som klager misoppfatter Jespersen .     Det er som å høre en politiker som alltid blir misforstått "stakkars".   Da er kanskje tiden moden til å tenke seg bedre om før han kommer med sine monologer.  Terje Sporsem som også er komiker sier at målet er ikke å få folk til å bli lei seg..  Så trekker han frem eksempler på at en  rullestolbruker  på første benk ikke ble fleipet med og det synes han var feil …… ?  Var det og en vits tro ?   

Det er da ikke noe gøy med Otto Jespersen .  En tulling som har fått lov til å holde på med plattheter fordi det viktig å strekke grenser .  Han slipper til av eneste grunn …. for å strekke grenser . 

Når Sporsem sier at Norsk Humor i dag er veldig veldig bra ….-. Hvordan ?  Har Sporsem fasit på god og dårlig humor ?  Jeg synes ikke dagens humor er bra lenger fordi den har forlatt det som opprinnelig var humor og er blitt ondskapsfull.  Ligger konsekvent på grensen av mobbing av personer som er mer eller mindre kjente og av tilsvarende grupper .  At  mye ungdom  lærer av dette ser vi av  at mobbing øker, den avtar ikke . 

Utfordringen er at denne trenden har fått foregå så lenge at man ikke lenger kjenner basisen for god humor.  Det er blitt  "SE og HØR" humor , der man finner artikler om kjente og til tider vellykkede mennesker , så vrir man dette i negativ retning fordi de aller fleste  alltid er litt misunnelig på de vellykkede .  Klarer man (en som Jespersen) å trekke dem ned i søla , så godter man seg litt over dette og slikt er da morsomt ?  Tidligere hadde man et navn på dette også . skadefryd ble det kalt !  Skadefryd og mobbing er ikke bare beslektede ord.

Mobbing er etterfølgeren til skadefryden .  

Der finner vi Otto Jespersen som selvbestaltet ekspert .

Tips oss hvis dette innlegget er upassende