Idag var det et mini-blogg treff på Mactan  International airport i Cebu .  MrGreen  og meg med familer og en bloggleser……Kjempeartig at det er mulig å få til møte etter  å møttes på bloggen . I tillegg var det dagen etter Sinulog nr. 30 , som er en av Cebu’s virkelige merkedager .

Hvor mange mennesker som var tilstede er ikke lett å si , men det antas at mer enn 2 millioner var tilskuere på søndag .  Tiltross for regn og ustabilt vær.

Drømmen er å få til turen også neste år , så kanskje vi kan få til et skikkelig blogg treff med flere når vi kommer så langt ….?  Det er kanskje ikke den mest ideelle tiden siden det oftest er litt fuktig i været ……  Hva betyr vel det med minst 25 til 30 grader pluss …..?

Dette er dagens helt

Dette er dagens helt

Og her er det en liten oversikt over hva som skjer .  Mottoet er One boat, One beat, One vision.

Det er en religøs fest for santo Ninio på den ene siden og en folkefest til hans   ære dagen etter .  Her er det millioner av mennesker i alle kulører og fra mange land…….    http://www.sinulog.ph/index.php/highlights/a-walk-for-the-nino/ .    Alle har mål felles .  Noen den katolske høytiden dette er og andre den kjempemessige folkefesten det er snakk om

Nå var det ikke dette som var hovedgrunnen til at vi møttes , men tilfeldigheter som gjør at veier krysser hverandre .  Det er virkelig interessant.

Så får vi se om det kan bli en fast foreteelse ……

Tips oss hvis dette innlegget er upassende