Det er så snedig med verdens samvittighet .  Når den blir kneblet av “totalitære” stater i UNHRC , så blir det veldig stille i den internasjonale samvittighetens sfære  …Da gis tyrannene fritt spillerom… Kan vi vi sette ut kontrakter på deres død ?   

Stortingsvalg i Norge , valg i Tyskland og stormøte i forbindelse med klimaet gir , Rajapaksa og hans regjering på et vis Chart blanche i å drepe tamiler som kan skape problemer fremover .

Hvor lenge skal verden sitte å se på at dette skjer ?

Når skal verden si til Rajapaksa at dersom han har tenkt å reise noe som helst sted internasjonalt ! Så må han avvikle leirene i Nord innen 1 måned !   Kort tid ?  Selvfølgelig ! Han har allerde hatt mer enn 4 måneder og skal da sannelig ikke få et par tre år på å sile ut alle som er kritiske til hans styresett .  Naturlig død på 100.000 er enkelt å si noe om for en “råtten” president ….  .  Det kom en epidemi …..!

Det var ikke feil å få slutt på tigrenes herjinger .  Det var nødvendig for å få fred på øya !  Derfra til å tillate Rajapaksa å drepe alle han ikke liker !  Det er ikke bare å gå litt for langt !  Det er fullstendig uakseptabelt . 

Vi hadde 120 verdensledere samlet i New York i forrige uke !  Det ser ut til å ha vært akkurat det vi regner dette for å bli . Hei …. Hvordan har du det ?  Og kona ? og barna ?   Jo takk det samme hos meg , men vet du hva ……… !?  Smalltalk , waisted time, idiotic performance …..  Toppmøte i New York  ! Zip = 0 som resultat.

Gratulerer til en hel verden !   …. Klima ? ….  Det forutsetter at krigene tar slutt !  Ikke noe forurenser så mye som krig !  .. Det forutsetter at drapene tar slutt . Ikke noe forurenser like mye som drap på mennesker !

Det ligger sannelig langt inne  !  Ingen , absolutt ingen tør ta tak i det ! .  Fortell Rajapaksa at om han ikke løser sine utfordringer innen en måned , så kommer det 400 000 FN soldater som vil sørge for rettferd.  Om det dør tamiler i den 1 månedsperioden så vil han bli stilt for retten i Strasbourgh  for å svare for hvorfor !

Det er ikke nødvendig å skyte mennesker i en leir …………. Ikke engang på Sri Lanka !!!

Erik Solheim ……. Man kan si hva man vil om han ham .  Naiv ?  Helt klart !  Overoptimistisk ? Åpenbart!  Ikke i stand til å bedømme mennesker ?   Ikke et øyeblikk i tvil om at han var direkte og gjorde sitt beste, sorry , men naiv !  Maktbegjær kan ikke måles .  Ikke på noen skala .  Det ble Solheims bane !

Resten av verden , som hadde en morbid glede av at Norge ikke lykkes .  De er medansvarlige for drapene som nå skjer ……..

Jeg har en påstand !    Ta Rajapaksa !  Om en tamil mer dør i en av hans (Rajapaksas leire) så er han, presidenten  ansvarlig . Ikke bare for den ene , men for alle !  Internasjonale domstoler kan ikke gjøre noe annet enn å dømme ham for det som har skjedd etter at Han selv , Den store Rajapaksa proklamerte seieren for mange månder siden .  Fra det øyeblikket skulle alle konvensjoner tre i kraft …..  Det har han nektet ! Ansvaret lligger hos han og hos han alene….

Det er alltid de beste som dør .  Der finner du ikke mange sinhalesere .  De som dør er tamiler ……

Tips oss hvis dette innlegget er upassende