Maria Amelie kunne som andre barn heller ikke velge sine foreldre, ellers hadde hun sikkert gjort det med langt større omhu og sikkerhet for både familens og eget liv.

Nå er SV lite stolt av at de har klart å “straffe” et barn for at foreldrene tok henne med til Norge via Finland og ikke reiste ut da tiden var moden, men så tøffe at de satte regjerings samarbeidet på spill!  Det var de ikke !  Dermed står også de tilbake uten politisk ryggrad! Det er noe Jens Stolotenberg har manglet fullstendig siden 2005 så fra ham var det ikke mye å vente seg.

At heller ikke FRP benytter sweg av en smule vett og forstand lover ikke bra for valget i 2013 for det oss velgere svært lite å velge blant!  Mennesker er enkeltindivider og og ikke firkanter eller sjablongtilpasset slik UDI og UNE praktiserer sine oppgaver!

Dette er mere enn en sak om løgner og bedrag og juks til utdannelse etc.  Bak alle dagene, ukene, månedene og årene ligger det angst og kval , sorg og smerte Både for hva som kan i skje i Norge og hva som i tidligere tider kunne komme utenfra for å ramme dem som famile!

Maria Amelie har vært utrolig sterk!  Nå rakner det og belastningene som hun utsettes for er noe enhver nærstående venn, familiemedlem eller slektning ville gjort alt for at hun skulle slippe.  Den belastningen er en psykisk påkjenning så stor at det er ganske utrolig at hun fortsatt står på beina!

Her hjemme er  ”mobben” nådeløs.  Den består av UDI og UNE som i 99.99 av 100 saker avgjør etter et eneste .  ” Korsfest, korfest”…..

I Norge er likhetstanken så stor at det nesten er merkelig at vi ikke klones ! Ja bortsett fra eliten da selvfølgelig!  Jeg håper for Maria Amelies sak  at ikke noe vil intreffe som gjør henne vondt i Russland, men det er en nasjon med en rekke mennesker i maktposisjoner som man ikke kan stole på.  Spør Telenor så får dere svar!

Alle er tapere i saker som dette! Maria Amelie er den som taper aller mest.  Dernest hennes foreldre og kjøæreste samt venner. Så får det være opp til oss ved neste valg å finne de rette politikerne til å føre landet vårt i en ny og bedre retning, men da trenger vi sannelig nye partier også for her er også FRP særdeles umusikalske!  Venstre spiller teater og Høyre er egentlig litt enig med AP, men sier det ikke så høyt.  SV er for glad i taburettene sine og AP skal vise oss at det er de som bestemmer.  SP ?  Tja hvor er nå de hen?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10029258

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10029229

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/-maria-amelie-sendes-ut-mandag-eller-tirsdag-3395029.html

Ennå er ikke Maria Amelie sendt ut fra Norge og det er fortsatt muligheter for å snu.  Jeg håper at en cognac eller to i løpet av helgen kan gi en del politikere noen flash backs til en tid da det var mange som også måtte rømme fra Norge!  Årsakene var ikke alltid så alvorlige på den tiden heller sett med øyne fra 2011 !

Tips oss hvis dette innlegget er upassende